Tekniska data svenska hobby klubben

2737

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Tirane. Education. Universiteti i Tiranës. Universiteti i Tiranës. 2007 SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana” shpall vend të lirë pune për pozicionin Sekretare Mësimore!

  1. Du får inte komma på mitt kalas penga per
  2. Telenor foretag portalen
  3. Ludvig nobelius

Dokumente Relevante. Statuti i Universitetit; Monografia e Universitetit; Pasqyra e Universitetit . Follow Behare Vesel-Rustemi, Sekretare. Shpërndaj: Like us on facebook: 2020. 603 – Завршна сметка 2020 603 – Llogaria përfundimtare 2020. 787 – Завршна сметка 2020 787 – Llogaria përfundimtare 2020.

Sekretare Mësimore 1 (një) vend A. Të interesuarit për vendin e mësipërm duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtëme: 1.

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Universiteti i Tiranës. 2007 Sekretare e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike. Tel. +383 38 552 465.

Sekretare mesimore

Tekniska data svenska hobby klubben

Sekretare mesimore

2.Të ketë njohuri të përdorimit të kompjuterit dhe të programeve kompjuterike. 1. Sekretare e dekanit; 2. Punonjës ndihmës mësimor FAKULTETI I VEPRIMTARISË FIZIKE DHE I REKREACIONIT I- Autoritetet drejtuese: 1. Dekani; 2.

Youtube · Instagram · Facebook · Shqip · Proudly powered by WordPress. Zv Dekan për kërkimin shkencor / Zv Dekan për anën mësimore Sekretare. mesimore. (Biznesi Sekretare për Departamentin e Gjuhëve të huaja. Laborant   Sekretare Mesimore. Universiteti Metropolitan Tirana. Jul 2011 - Jul 2013 2 years 1 month.
Socjologia studia

Sekretare mesimore

114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Sekretaria Mësimore është pjesë integrale e procesit arsimor në Kolegjin Universitar “Bedër”. Misioni i saj është të ofrojë shërbime të ndryshme për të gjithë studentët e Mësimore e përberë nganjë kryesekretar dhe të paktën (specialiste zyre) për 2 sekretare secilin fakultet. Sekretaret mësimore kanë përgjegjësi për hedhjen, administrimin dhe ruajtjen e të dhënave mësimore të studenteve dhe të procesit mësimor dhe në mënyrë të veçantë kanë përgjegjësi SEKRETARE MESIMORE. PËRGJEGJËSITË KRYESORE: Përgjigjet për regjistrimin e kandidatëve të shpallur fitues pranë fakultetit, sipas procedurave të përcaktuara me vendimet, urdhërat dhe udhëzimet e Rektorit/Dekanit duke plotësuar kërkesat e tyre; Bën paisjen e studentëve me libreza notash, kartë studenti, vërtetime etj.; Sekretaria Mësimore është struktura bazë administrative ndihmëse në shërbim të proҫesit mësimor në Universitet.

1,827 likes · 12 talking about this. FIM sekretaria.mesimore@fim.edu.al SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana” shpall vend të lirë pune për pozicionin Sekretare Mësimore!
Biotech lund

a transport protein
internet als grundrecht
bensinkostnad per manad
fm coordinator
arto paasilinna paradisets fångar
ödmjuk betyder
adhd statistics 2021

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Kolegji Universi, 10100 Prishtinë, +381 38 54 54 55, info@kolegjiuniversi-edu.net, www.kolegjiuniversi-edu.net, www.facebook.com/KolegjiUniversi Metush Krasniqi. Metush Krasniqi, gjatë viteve 1947-1949 kreu një kurs pedagogjik në Pejë dhe Gjakovë, ndërsa në vitin 1950 diplomoi në Shkollën Normale të Gjakovës. Nga Seksioni për Korrupsionin pranë Drejtorisë Vendore së Policisë Tiranë u bë ndalimi i një shtetaseje dhe shpallja në kërkim e një shtetasi për veprën penale “Shperdorimi i detyrës” kryer në bashkepunim dhe “Korrupsioni pasiv në sektorin privat”.


Barnhabilitering ystad
lisbeth salander

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Sekretare Eljona Pollo e-mail epollo@uogj.edu.al. Youtube · Instagram · Facebook · Shqip · Proudly powered by WordPress. Sekretaria Mësimore.